Uuteen kotiin
Penskat ovat lähteneet pesästä. Elli (kuvassa) lähti Turkuun ja Trilli (pun.) lähti Ouluun. Onnea ja menestystä uusille pennunomistajille!
Vielä on DLA-monimuotoisuustestit tekeillä pennuista, isä Rockysta sekä Topista, sitten olisi kaikki tämän vuoden testit tehty. Molemmilla pennuillahan oli BAER-testin mukaan normaali kuulo ja PRCD-PRA -testin mukaan PRA: A status. Molemmista on myös näytteet koirien DNA-pankissa.

Kävimme myös pentujen emon, Supan kanssa paimentamassa Kuttukuun lammas- ja vuohitilalla, jossa järjestetään kerran vuodessa AHBA:n paimennuskisat. Supan kanssa osallistuimme JHD-testiin ja Supahan läpäisi molemmat legit eli osiot testissä ammattilaisen elkein. Supalla on siis nyt myös JHD-titteli, joka tarkoittaa Junior Herding Dogia. Supa on lahjakas paimentaja, joka onneksi osaa tehdä oikein ei niin lahjakkaasta omistajastaan huolimatta :). Vielä olisi mahdollisuuksia mennä treenaamaan tänä syksynä lisää paimennusta, täytyy katsoa josko pääsisimme tekemään niin.

Jos DLA-monimuotoisuustesti kiinnostaa ja haluat tietää mitä karjis-lehdessä asiasta kirjoitettiin tai haluat mukaan DLA-karjiskimppaan 28.8. mennessä, lisätietoa löydät täältä.